Book våre pakker

Luksushytte weekend

Velkommen til å nyte full pakke med total avslapping og komfort på Smøla, i vår mest luksuriøse hytte. Nyt dagene med din kjære, gode venner eller familie, og la oss servere nydelig frokost, lunsj og middag. Vi kan tilby egen kokk som tilbereder maten i hytta. Frister det med spennende aktiviteter i havgapet, som havørnsafari, båttur, kajakk eller fottur? Vi hjelper deg å skreddersy et opplegg etter ønske. Vi kan også tilby yoga, massasje og aromaterapi etter avtale. Denne pakken gir deg total avslapping og luksus. Ta kontakt slik at vi kan skreddersy pris og innholdet for deg og dere.

Familiepakken

Villsaugården passer perfekt til familier på tur med barn. Vi vet hvordan det er å reise med barn, og er opptatt av å skape et fantastisk opphold for både store og små. Bo i våre moderne hytter, og la oss tilby bærekraftig mat og spennende aktiviteter for hele familien. For eksempel mating av villsau, Havørnsafari, kurs i Ebru maling, krabbefisking i fjæra, fotturer og mye annet moro. Ta kontakt slik at vi kan skreddersy pris og innholdet for deg og dere.

Lei hele gården

Er dere mange mennesker som vil ha en opplevelsesrik tur? Lei hele Villsaugården med alt inkludert. Vi ordner bespisning, overnatting og underholdning. Alt dere trenger til et perfekt opphold!  Ta kontakt slik at vi kan skreddersy pris og innholdet for dere.

Selskap, catering, kurs og konferanser

Lei Villsaugården for feiring av bursdager, konfirmasjon, bryllup, dåp, minnestund eller lignende. Vi tilbyr full pakke med alt dere trenger, og skreddersyr et opplegg. Ta kontakt for mer informasjon. 

Villsaugården tilbyr catering til alle typer selskap på Smøla, Kristiansund, Averøy og nærliggende naturlige områder. Ta kontakt for mer informasjon om meny og bestilling. 

Ønsker du å ha en egen kokk i stua? La oss komme hjem til deg og lage en deilig 3- eller 5-retters meny til deg og gode venner eller familie. 

Kurs og Konferanse: Vi kan tilby overnatting, bespisning og underholdning i forbindelse med jobbarrangement. Ta kontakt for å skreddersy et opplegg.