Hei, folkens!

Det skjer mye på Villsaugården i førjulstida.

Vi lager julebord som passer for alle: Kom alene, kom to sammen, kom hele familien, kom med vennegjengen!

Fem søndager i november og desember kjører vi familiejulebord.

Fem lørdager i november og desember lager vi klassisk julebord.

Felles for alle arrangementene er god stemning, julepynt og julemusikk – og selvsagt Villsaugårdens varmt anbefalte og tradisjonelle julebuffet servert på bordet.

Julebordsmeny

Varm mat

Braisert tynnribbe med svor, marinerte svisker, hjemmelaget rødkål med rosiner, stjerneanis og appelsin. Julemandel og ekte julesaus på ribbekraft.

Pinnekjøtt av villsau fra kystlyngheiene våre, servert med rotmos, syltede smølagulrøtter, grove medisterkaker, sjysaus med timian og julemandel. Grove julepølse følger på siden.

Kalde retter

Et rikt utvalg av spekemat, røkt laks, røkt kveite, hjemmelagede salater, rømme, vår egen tindvedsild og pisket smør fra Røros. Ferskt brød og flatbrød

Dessert

Hjemmelaget riskrem med bringebær-coulis og karamelliserte nøtter. Pinneis til barn som ønsker det.

Pris per person kr. 445,-.

Barn under 12 år på familiejulebord kr. 195,-.

Når?

Familiejulebord søndager, med to bordsettinger:

  • 14:30 – 17:00
  • 17:30 – 20:00

Klassisk julebord lørdager:

  • Vi starter klokken 19.00, og holder verdens minste bar med alle rettigheter åpen til 01.00.
Fem fredager i november og desember kjører vi vår treretters middag med lutefisk og Smøla-hjort + dessert. Vi starter kl. 19.00 og holder baren åpen til kl. 01:00.

Førjulsmiddag: Pris per person kr. 595,-.

Book allerede nå!

Bestill bord hos Frode på 401 09 350 eller send en e-post til post@villsaugaarden.no.

Bedrifter eller større grupper kan ta kontakt med Frode direkte for å avtale opplegget. Vi skreddersyr noe som passer for alle.

Vi gleder oss allerede nå til den deilige førjulstiden på Villsaugården!