Om oss
Villsaugården er et småbruk som ligger på Smøla. Ekteparet Jan-Erik og Hanne driver småbruket med villsau, overnatting og produksjon av mat og andre produkter basert på villsau og andre lokale råvarer.
Vertskapet
Vertskap på Villsaugården er Hanne og Jan-Erik (Kruse Larsen). Ekteparet fra Kristiansund kjøpte det nedlagte småbruket i 2013. Den gangen sto det meste til nedfalls, og mye hadde ramlet helt sammen. Men med god hjelp av dyktige arkitekter og lokale bedrifter, har de bygget opp og bygget ut det gamle småbruket til å bli en populær destinasjon med helårs overnatting i høykvalitets hytter og sesongåpen gårdsbutikk og lokalmatrestaurant.
Siden 2013 har de bygget syv hus og renovert et åttende. Det er lagt ned mye arbeid og penger i utsiktsterrasser og uteanlegg.
Hannes familie kommer fra Smøla og i tillegg til familierøttene, har begge stor kjærlighet til øysamfunnet, og særlig til Sør-Smøla der Villsaugården ligger.
Book opphold på våre nettsider, eller ta kontakt med oss på post@villsaugaarden.no
Åpningstider i restauranten 26. juni – 10. august 2024:
Mandag og tirsdag: stengt
Onsdag – søndag: 12:00 – 19:00
Restauranten driftes av Festmat AS.
Bordbestilling hos på Bestilling@festmat.com eller på telefon 986 40 019. Telefonen betjenes i restaurantens åpningstider.
Gårdsbutikken er åpen hver lørdag fra 12-16,
og i restaurantens åpningstider.